Partysound Entertainment komt naar u toe.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, complete pakketten met o.a. artiesten, design, drukwerk, decoratie, licht & geluid. U heeft keus uit onze diverse concepten zoals   WE ALL LOVE THE WEEKEND, STOUT & FOUT, WE GO WILD, ELEGANCE, BEACHBALL, HELEMAAL LOSSS en BUNDA!

Heeft u liever een feest op maat? Vraag gerust naar onze mogelijkheden op onderstaand telefoonnummer.

Al jaren lang is Partysound Entertainment de expert op het gebied van schooldisco’s. Veel scholen hebben al mogen proeven van onze schooldisco’s met veel positieve reply tot gevolg. Alle disco’s worden uitgerust met A-merken licht en geluid. Vrijwel elke capaciteit is voor ons haalbaar op gebied van licht, geluid en special effects.

Onze dj’s zijn ervaren en weten hoe ze een jonge doelgroep tot een gezellige feestende menigte krijgen. Wij streven ernaar om elke leerling met een lach naar huis te laten vertrekken. Ook streven wij ernaar de leerlingen te laten zien wat ze kunnen verwachten in het uitgaansleven, onze schooldisco’s verschillen dan ook niet veel met onze evenementen. Wij laten ze dus proeven van het uitgaansleven op een veilige locatie!

Geen enkel sportfeest zal meer hetzelfde zijn met Partysound Entertainment, diverse sportclubs zijn u in de jaren voor gegaan waaronder zelfs 1 van de grootste professionele voetbalclubs van Nederland. Echter lopen wij niet naast onze schoenen en vinden we elk sportfeest geweldig om van A tot Z te verzorgen. Onze mogelijkheden zijn erg breed en we bespreken graag met u alle wensen om ervoor te zorgen dat het een feest om nooit te vergeten.

Een van onze thema’s in huis halen bij uw bedrijf? Dat kan!. We nemen uw personeel mee in een tijdreis met ons THAT 70’s TILL 00’s SHOW of laten ze flink te keer gaan op ons VOUT FEEST met mogelijkheid tot de VOUTE BINGO met Foute Prijzen! Of wilt u juist een zomers feest op een gezellige apres ski avond? Weg met de saaie verplichte bedrijfsfeesten. Partysound Entertainment zorgt voor een complete ervaring waar uw personeel het nog lang over zal hebben.